Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2020


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja -juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuran hallituksen varsinaisia jäseniä ovat olleet 7.7.2018 alkaen Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Pekka Mölläri ja varajäseniä Seppo Heikkilä, Tapani Turpeinen ja Keijo Heikkilä. Sukuseuran hallitus on valinnut 14.4.2019 pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi Markku Heikkilän ja varapuheenjohtajaksi Veli-Matti Heikkilän, sihteeriksi Pertti Heikkilän ja rahastonhoitajaksi Marketta Haukipuron.

Maailmanlaajuisesta Korona (covid-19) -pandemiasta johtuen Lapin- ja Pohjois-Pohjanmaan aluehallintovirastot sekä alueiden kunnat asettivat kokoontumisrajoituksia maaliskuusta 2020 alkaen koko loppuvuoden ajaksi. Tästä johtuen Sukuseuralla ei käytännössä ollut toimintaa koko vuonna. Sukuseuran hallitus kokoontui tänä poikkeuksellisena vuonna verkossa (Teams-verkkokokous). Koska koronatilanteen hellittämisestä ei vielä vuoden 2020 lopulla pidetyn kokoukseen aikaan ollut tietoa, ja kokoontumisrajoitusten arvioitiin kestävän syksyyn 2021 saakka, hallitus päätti siirtää vuoden 2021 yleisen kokouksen joulukuuhun 2021. Korona-pandemiasta johtuen toimintavuoden jäsenmaksun kerääminen käynnistyi vasta joulukuussa 2020 ja jäsenmaksukirje 2020 toimitetaan postitse vasta seuraavan tiedotelehden yhteydessä vuonna 2021.

Seuran talous on toiminut vakaalla pohjalla eikä seuralla ole ollut erityisiä investointikohteita. Hallitus esittää, että tilikauden alijäämä 314,50 euroa liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Teams-verkkokokous 16.11.2021

Heikkilän Sukuseura ry:n hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 17.11.2021