Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2019


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja -juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuran hallituksen varsinaisia jäseniä ovat olleet 7.7.2018 alkaen Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Pekka Mölläri ja varajäseniä Seppo Heikkilä, Tapani Turpeinen ja Keijo Heikkilä. Sukuseuran hallitus on valinnut 14.4.2019 pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi Markku Heikkilän ja varapuheenjohtajaksi Veli-Matti Heikkilän, sihteeriksi Pertti Heikkilän ja rahastonhoitajaksi Marketta Haukipuron.

Sukuseura järjesti Karjalan kierros 5.9.8.9.2019 sukuretken Sortavalaan, Vanhan Valamon saarelle, Petroskoihn ja Karhumäkeen. Retkeelle osallistui noin 40 henkilöä.

Sukuseuran maksavien jäsenten määrä oli toimintavuonna 157. Seuran talous on toiminut vakaalla pohjalla eikä seuralla ole ollut erityisiä investointikohteita. Hallitus esittää, että tilikauden yli 237,88 euroa liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Teams-verkkokokous 10.12.2020.

Hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 17.12.2020