Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2018


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja -juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuran hallituksen jäseninä ovat toimineet 1.8.20157.7.2018 välisenä aikana: Varsinaiset jäsenet Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Juho Mölläri ja varajäsenet: Seppo Heikkilä, Timo Heikkilä ja Keijo Heikkilä. Hallituksen puheenjohtajana on toiminut Markku Heikkilä ja varapuheenjohtajana Veli-Matti Heikkilä. Hallituksen sihteerinä on toiminut Pertti Heikkilä ja rahastonhoitajana Marketta Haukipuro.

Toimintavuonna Sukuseuran hallitus järjesti Rautiosaaren leirikeskuksessa 7.7.2018 yleisen kokouksen ja sukujuhlan. Sukujuhlaan osallistui noin 40 suvun jäsentä. Sukujuhlapäivän ohjelmassa oli mm tutustuminen Pöykkölän kotiseutumuseoon, tietokirjailija Kustaa Hulkon esitelmä, iltamusiikkitilaisuus Rovaniemen kirkossa sekä savusaunomista. Sukujuhlapäivän yhteydessä oli myynnissä uusia sukuaiheisia onnittelu- ja muistamiskortteja. Lisäksi myynnissä oli aiemmin julkaistuja sukukirjoja, pinssejä sekä uusi erä sukulusikoita ja sukuviirejä.

Toimintavuoden aikana astui velvoittavana voimaan EU:n Tietosuoja-asetus (2016/679). Sukuseuran sihteeri, joka vastaa myös jäsenrekisteristä, laati jäsenrekisterin tietosuojaselosteen, jolla jäseniä informoidaan mm siitä, miten ja millä perusteella Sukuseura käsittelee jäsenten henkilötietoja. Tietosuojaseloste on nähtävillä mm Sukuseuran verkkosivulla ja siitä kerrottiin myös yleisessä kokouksessa.

Sukujuhlan hallitus valmisteli loppukesälle 2018 Karjalan kierros -sukuretkeä, joka yhteensattumuksista johtuen päätettiin siirtää vuodelle 2019.

Sukujuhlapäivän yhteydessä järjestetyssä yleisessä kokouksessa sukuseuralle valittiin uusi hallitus, jonka varsinaisiksi jäseniksi valittiin: Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Pekka Mölläri ja varajäseniksi Seppo Heikkilä, Tapani Turpeinen ja Keijo Heikkilä. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous siirtyi toimintavuodelle 2019.

Toimintavuonna 2018 ei kerätty jäsenmaksua. Sukujuhlapäivän kustannukset katettiin osallistumismaksuilla sekä aiempien vuosien ylijäämillä. Hallitus esittää, että tilikauden alijäämä 8,05 € liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Rautiosaarella 12.4.2019

Hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 15.04.2019