Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2017


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuran hallituksen jäseninä ovat toimineet 1.8.2015 alkaen: Varsinaisiksi Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Juho Mölläri ja varajäseninä: Seppo Heikkilä, Timo Heikkilä ja Keijo Heikkilä. Hallituksen puheenjohtajana on toiminut Markku Heikkilä ja varapuheenjohtajana Veli-Matti Heikkilä. Hallituksen sihteerinä on toiminut Pertti Heikkilä ja rahastonhoitajana Marketta Haukipuro.

Toimintavuonna Heikkilän Sukuseuran hallitus valmisteli kulttuuriretkeä Saksaan toukokuun 2018 alkuun ja aloitti kesän 2018 sukujuhlapäivän valmistelun. Toimintavuoden aikana valmistui sukuseuralle onnittelu- ja muistamiskortit, jotka on tarkoitus tuoda myyntiin 2018.

Toimintavuonna Sukuseura toimitti myös jäsenistölleen tiedotelehden, jossa tiedotettiin suunnitellusta kulttuuriretkestä sekä kerrottiin edellisen vuoden Koillismaan kulttuuriretkestä.

Sukuseuran maksavien jäsenten määrä oli toimintavuonna noin 90. Seuran talous on toiminut vakaalla pohjalla eikä seuralla ole ollut erityisiä investointikohteita. Hallitus esittää, että tilikauden alijäämä 1174,66 liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Rautiosaarella 12.6.2018

Hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 17.06.2018