Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2016


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuran hallituksen jäseninä ovat toimineet 1.8.2015 alkaen: Varsinaisiksi Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Juho Mölläri ja varajäseninä: Seppo Heikkilä, Timo Heikkilä ja Keijo Heikkilä. Hallituksen puheenjohtajana on toiminut Markku Heikkilä ja varapuheenjohtajana Veli-Matti Heikkilä. Hallituksen sihteerinä on toiminut Pertti Heikkilä ja rahastonhoitajana Marketta Haukipuro.

Toimintavuonna Heikkilän Sukuseuran hallitus järjesti kulttuuriretken Koillismaalle 10.9.2016. Retkellä vierailtiin Kuusamon suurpetokeskuksessa, Turpeisten Siltalassa sekä Taivalkoskella Kalle Päätalon kotitalolla Jokijärven Kallioniemessä, saksalaisten rakentamalla kenttäradalla Isokummussa, Kalle Päätalo -keskuksessa, Jalavan kyläkaupassa ja Taivalkosken kirkossa.

Toimintavuonna 2016 sukuseura toimitti jäsenistölleen tiedotekirjeen, jossa tiedotettiin mm. tulevasta kulttuuriretkestä sekä toimitettiin vuoden 2016 jäsenmaksukirje.

Sukuseuran maksavien jäsenten määrä oli toimintavuonna noin 200. Seuran talous on toiminut vakaalla pohjalla eikä seuralla ole ollut erityisiä investointikohteita. Hallitus esittää, että tilikauden ylijäämä 1753,96 liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Rautiosaarella 16.6.2017

Hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 15.05.2018