Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi


Toimintakertomus vuodelta 2015


Heikkilän Sukuseura perustettiin 9.4.1994 Vanhassa Heikkilässä. Sen tavoitteena on tutkia Heikkilän suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta suvun jäsenten keskuudessa. Sukuseura järjestää sukukokouksia ja juhlia, kerää ja arkistoi sukua koskevaa tietoutta ja saattaa sitä jäsenten tietoon sekä harjoittaa sukututkimukseen liittyvää julkaisutoimintaa.

Sukuseuralle valittiin 1.8.2015 pidetyssä yleisessä kokouksessa uusi hallitus. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Veli-Matti Heikkilä, Markku Heikkilä, Riitta Niska, Pertti Heikkilä ja Juho Mölläri ja varajäseniksi Seppo Heikkilä, Timo Heikkilä ja Keijo Heikkilä. Hallitus valitsi keskuudestaan sukuseuran uudeksi puheenjohtajaksi Markku Heikkilän ja varapuheenjohtajaksi Veli-Matti Heikkilän. Sihteerinä jatkaa Pertti Heikkilä. Rahastonhoitajan tehtävää hoiti toimintavuoden 2015 loppuun saakka Markku Heikkilä.

Yleisessä kokouksessa myös päätettiin nostaa sukuseuran jäsenmaksu 10 euroon. Ainaisjäsenmaksu on edelleen 100 euroa.

Toimintavuonna Heikkilän Sukuseuran hallitus järjesti Rautiosaaren leirikeskuksessa yleisen kokouksen ja sukujuhlan. Sukujuhlapäivän ohjelmassa oli mm kiertoajelu, Iltamusiikkitilaisuus Rovaniemen kirkossa, savusanomista sekä lentopalloa, jalkapalloa, lapsille pomppulinna ym.

Toimintavuonna 2015 sukuseura toimitti jäsenistölleen tiedotekirjeen, jossa tiedotettiin mm. sukujuhlapäivästä ja yleisestä kokouksesta.

Sukuseuran maksavien jäsenten määrä oli toimintavuonna 120. Seuran talous on toiminut vakaalla pohjalla eikä seuralla ole ollut erityisiä investointikohteita. Hallitus esittää, että tilikauden alijäämä 1625,23€ liitetään yhdistyksen omaan pääomaan.

Rautiosaarella 17.6.2016

Hallitus

<<< Takaisin

Lisätietoa:

 

Etusivulle www.heikkilansukuseura.fi

 © Heikkilän Sukuseura ry.
Päivitetty 15.05.2018