Sotahistorian matka Karjalan kannakselle

Heikkilän Sukuseura Ry:n yleinen kokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman toimikaudelle 2012 2014 mukaisesti Sukuseura on ryhtynyt uutena toimintamuotona järjestämään sukuretkiä ja -matkoja.

Ensimmäisenä on vuorossa sotahistorian matka Karjalan kannakselle elokuun 1. 4.8.2013.

Matkan hinta on noin 450 euroa henkilöä kohden. Hintaan sisältyy matkat, majoitukset, ryhmäviisumi sekä ruokailut. Jokaisella matkalle osallistuvalla pitää olla jo ilmoittautumisen jälkeen voimassa oleva passi, joka on voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen eli tammikuuhun 2014. Matkalle voivat lähteä mukaan vain täysi-ikäiset tai16-vuotta täyttäneet huoltajan seurassa. Matkan hinnasta noin 100 euroa maksetaan ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet mm. liittyen ryhmäviisumin hankintaa. Matkalle mahtuu mukaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisaika matkalle on päättynyt 17.2.2013

Matkalle on ilmoittautunut yli 40 henkilöä, joten ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Osa ilmoitttautuneista on varasijalla.

Sähköposti

Puh.