Vuoden 2020 jäsenmaksun maksaminen

Sukuseuran toimintavuosi 2020 on ollut "hiljaiseloa" Korona-pandemiasta johtuen. Sukuseuran Hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen ja viimeiseen kokoukseen 10.12.2020. Kokous toteutettiin ensi kertaa Korona-turvallisesti verkko-kokouksena.

Kokouksessa päätettin, että vuoden 2020 jäsenmaksukirje toimitetaan vasta vuoden 2021 puoella. Alustavan suunnitelman mukaan seuraava tiedotelehti toimitetaan ja postitetaan kesällä tai alkusyksystä 2021 ja tässä yhteydessä hoidetaan myös vuoden 2020 jäsenmaksukirjeen postitus jäsenille.

Sukuseuran jäsenet voivat halutessaan maksaa vuoden 2020 jäsenmaksun jo sitä ennen. Kokouksessa päätettiin, että jäsenmaksukirje laitetaan tiedoksi näille Sukuseuran verkkosivuille sekä Facebook -kanavalle.

Vuoden 2020 jäsenmaksukirje (pdf)

Vuoden 2021 jäsenmaksusta päätetään vasta seuraavassa yleisessä kokouksessa, joka mahdollisesti pidetään vasta ensi syksynä, mikäli Korona-epidemia hellittää sitä ennen. Yleisen kokouksen ajankohdasta ja siinä yhteydessä järjestettävästä sukujuhlasta päätetään huhti - toukokuussa hallituksen kokouksessa. Hallitus ottaa myös ideoita vastaan. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivulta.

Päivitetty 11.12.2020