Karjalan kierros 5.9.8.9.2019: Vanha Valamo - Petroskoi

Matkanjärjestäjä: OTP Travel,
Matkanjohtajat: Veli-Matti Heikkilä ja Tapani Turpeinen

Sortavalasta aloitamme vanhaa Suomea ja sodan jälkiä, suomalais-venäläistä kulttuurihistoriaa ja nykypäivää

Ruskeala, Sortavala, Valamo sekä nykykarjalaisuuden keskus ja historiallinen Petroskoi... muistelemme sotiemme taistelupaikoilla muutamien suvun miesten ja tunnettujen henkilöiden sotataivalta. Suomalainen kulttuuri ja historia nivoutuu venäläiseen nykypäivään, joka yllättää positiivisesti!

Venäläisen historian ja kulttuurin tuntemus avartaa käsityksiämme nyt jos koskaan on hyvä käydä kylässä Karjalassa!

Sponsoroitu hinta 4 pv: 350 € / hlö / 2 hh.

Hintaan sisältyy:

• majoitus 2-hh huoneissa, hotelliaamiaiset, majoitukset Sortavalassa (1 yö) ja Petroskoissa (2 yötä)
  • ateriat (aamiaiset, kenttälounaat, päivälliset) matkaohjelman mukaan
  • kuljetukset OTP:n luxusbussilla
  • opastetut tutustumiset oppaidemme johdolla ohjelman mukaan sekä kaikille jaettava matkamanuaali
  • ryhmäviisumi, johon sisältyy pakollinen matkustajavakuutus hotellin rekisteröintimaksu

Hinta edellyttää min 30 hengen ryhmää.

Ilmoittautuminen 31.7. mennessä!

Matkalle mahtuu 45 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 31.7.2019 Veli-Matille tai Tapanille. Matkalle lähtijä tarvitsee passin joka on voimassa aina helmikuulle 2020 asti. Vakuutus tulee matkan järjestäjän toimesta.

Ilmoittatutuminen sähköpostilla tai puhelimitse:

velskuh@hotmail.fi ja tapani.turpeinen@prolex.fi

puh: 040 5277348 , 0405838739

Lisätietoa esitteessä:

Karjalan kierroksen esite (pdf)

OTP-Travel
Valamon luostari