Ennakkotieta tulevasta sukuretkestä

Karjalan kierros 5.9.8.9.2019: Vanha Valamo - Petroskoi

Sukuseura järjestään 4-päiväsen sukuretken 5. - 8.9.2019 Perostkoihin ja Vanhaan Valamoon.

Sortavalasta aloitamme vanhaa Suomea ja sodan jälkiä, suomalais-venäläistä kulttuurihistoriaa ja nykypäivää

Ruskeala, Sortavala, Valamo sekä nykykarjalaisuuden keskus ja historiallinen Petroskoi... muistelemme sotiemme taistelupaikoilla muutamien suvun miesten ja tunnettujen henkilöiden sotataivalta. Suomalainen kulttuuri ja historia nivoutuu venäläiseen nykypäivään, joka yllättää positiivisesti!

Venäläisen historian ja kulttuurin tuntemus avartaa käsityksiämme nyt jos koskaan on hyvä käydä kylässä Karjalassa!

Sponsoroitu hinta 4 pv: 350 € / hlö / 2 hh.

Hintaan sisältyy:

• majoitus 2-hh huoneissa, hotelliaamiaiset, majoitukset Sortavalassa (1 yö) ja Petroskoissa (2 yötä)
  • ateriat (aamiaiset, kenttälounaat, päivälliset) matkaohjelman mukaan
  • kuljetukset OTP:n luxusbussilla
  • opastetut tutustumiset oppaidemme johdolla ohjelman mukaan sekä kaikille jaettava matkamanuaali
  • ryhmäviisumi, johon sisältyy pakollinen matkustajavakuutus hotellin rekisteröintimaksu

Matkalle lähtijä tarvitsee passin joka on voimassa aina helmikuulle 2020 asti. Vakuutus tulee matkan järjestäjän toimesta.

Ilmoittautuminen retkelle alkaa kesä - heinäkuun vaihteessa.

Ilmoittautumisesta tiedotamme tarkemmin kesä-heinäkuun vaihteessa ilmestyvässä tiedolehdessä sekä samaan aikaan täällä verkkosivulla ja Facebook -kanavallamme.

OTP-Travel
Valamon luostari