Sukuseuran hallituksen järjestäytymiskokous

Heikkilän Sukuseura ry:n yleinen kokous (vuosikokous) pidettiin 7.7.2018 sukujuhlapäivän yhteydessä Rautiosaaren leirikeskuksessa. Kokous valitsti Sukuseuralle uuden hallituksen, joka kokoontui ensimmäistä kertaa järjestäytymiskokoukseeen 12.4.2019.

Järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan sekä sihteerin. Lisäksi valittiin rahastonhoitaja. Puheenjohtajana jatkaa Markku Heikkilä ja varapuheenjohtajana Veli-Matti Heikkilä. Sihteerinä jatkaa Pertti Heikkilä ja rahastonhoitajana Marketta Haukipuro.

Seuraavan kerran hallitus kokoontuu kesäkuussa suunnittelemaan Karjalan kierros -sukuretkeä, joka alustavasti on suunniteltu toteutettavan alkusyksystä 2019. Tästä tiedotamme kesällä julkaistavassa tiedotelehdessä sekä näillä sukuseuran verkkosivulla ja Facebooksissa.

Päivitetty 7.7.2018