Karjalan kierros - Siirtyy keväälle 2019

Yhteensattumista johtuen syyskuulle 2018 suunniteltu Karjalan kierros siirtyy keväällä 2019 toteutettavaksi.

Tiedotamme myöhemmin uuden ajankohdan ja ilmoittautumisajan!

15.7.2018 julkaistu tiedote Karjalan kierroksesta:

Karjalan kierros 30.8.–2.9.2018

Matkanjärjestäjä: OTP Travel,
Matkanjohtajat: Veli-Matti Heikkilä ja Tapani Turpeinen

Sortavalasta aloitamme – vanhaa Suomea ja sodan jälkiä Ruskeala, Sortavalan kaupunki, karjalaisuuden keskus ja historiallinen Petroskoin kaupunki tulevat tutuiksi tällä matkalla. Muistelemme viime sotiemme taistelupaikoilla edesmenneiden läheistemme ja tunnettujen henkilöiden sotataivalta. Suomalainen kulttuuri ja historia nivoutuu venäläiseen nykypäivään, joka yllättää joka kerta positiivisesti ja kuuluisi jokaisen suomalaisen yleissivistykseen. Ruplilla on mukava ostaa, kun halvalla saa. Maatuska-ajasta on siirrytty Venäjälläkin brändikauppojen aikaan.

Hinta 4 pv: 350 € / hlö

Hintaan sisältyy:
  • majoitus kahdenhengen huoneissa, hotelliaamiaiset, majoitukset Sortavalassa Seurahuoneella ja Petros-koissa Severnaja (ent. Pohjola)
  • ateriat matkaohjelman mukaan
  • kuljetukset OTP:n luxusbussilla
  • opastetut tutustumiset oppaidemme johdolla ohjelman mukaan sekä kaikille jaettava matkamanuaali
  • ryhmäviisumi, johon sisältyy pakollinen matkustajavakuutus
  • hotellin rekisteröintimaksu

Hinta edellyttää min 30 hengen ryhmää.

Ilmoittautuminen

Matkalle mahtuu 45 henkilöä. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään heinäkuun loppuun mennessä Veli-Matille tai Tapanille. Matkalle lähtijä tarvitsee passin joka on voimassa aina maaliskuulle 2019 asti. Vakuutus tulee matkan järjestäjän toimesta.

Ilmoittatutumine sähköpostilla tai puhelimitse:

velskuh@hotmail.fi ja tapani.turpeinen@prolex.fi

puh: 040 5277348 , 0405838739

Lisätietoa esitteessä:

Karjalan kierroksen esite (pdf) (Päivitetty 10.7.2018)

Päivitetty 14.8.2018