Uusi hallitus

Heikkilän Sukuseura Ry:n yleisen kokouksen 21.7.2012 toimikaudelle 2012 - 2014 valitsema hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 16.8.2012

Hallituksen jäseniksi kesällä valittiin: Pertti Heikkilä, Seppo Heikkilä , Rauno Heikkilä , Juho Mölläri ja Riitta Niska ja varajaseniksi: Keijo Heikkilä, Markku Heikkilä ja Jari Ylitalo.

Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä rahastonhoitajan. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Seppo Heikkilä, varapuheenjohtajaksi Rauno Heikkilä ja sihteeriksi Pertti Heikkilä.

Kokouksessa päätettiin, että vuoden 2012 jäsenmaksu kerätään alkusyksystä. Asiasta muistutetaan sukuseuran jäseniä postitettavalla tai jaettavalla jäsenmaksukirjeellä. Seuraava tiedotelehti ilmestyy jälleen ensi kesänä kaikille jäsenmaksun maksaneille.

Kokouksessa keskusteltiin myös vuonna 2013 järjestettävistä retkistä ja tapahtumista. Näistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Päivitetty 20.8.2012