Uusi hallitus

Heikkilän Sukuseura Ry:n yleisen kokouksen 19.7.2009 toimikaudelle 2009 - 2011 valitsema hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 1.12.2009.

Hallituksen jäseniksi kesällä valittiin: Pertti Heikkilä, Seppo Heikkilä , Rauno Heikkilä , Juho Mölläri ja Timo Rautio ja varajaseniksi: Markku Heikkilä , Jari Ylitalo ja Riitta Niska.

Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä rahastonhoitajan. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Seppo Heikkilä, varapuheenjohtajaksi Timo Rautio ja sihteeriksi Pertti Heikkilä. Kokous päätti myös nimittää Markku Heikkilän sukuseuran hallituksen varsinaiseksi jäseneksi toistaiseksi ulkomailla asuvan Rauno Heikkilän tilalle. Rauno jatkaa varajäsenenä. Markku hoitaa rahastonhoitajan tehtäviä seuraavaan kokoukseen asti, jolloin nimetää uusi rahastohoitaja.

Kokouksessa päätettiin, että vuoden 2009 jäsenmaksu kerätään vielä ennen joulua. Asiasta muistutetaan sukuseuran jäseniä vielä ennen joulua postitettavalla tai jaettavalla jäsenmaksukirjeellä. Seuraava tiedotelehti ilmestyy jälleen kesällä.

Kokouksessa keskusteltiin mm. sukuseuran arkistosta sekä ideoitiin seuraavaa, vuonna 2012 järjestettävää sukujuhlaa. Ideoita sukujuhlaan ja miten sitä vietetään, voi esittää hallituksen jäsenille.

Sukuseuran hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 12.4.2010 klo 19 Rautiosaaren koululla.

Päivitetty 2.12.2009