Vanhoja osoitetietoja sukuseuran jäsenrekisterissä

Heikkilän sukuseura ry:n tiedotelehti 1/2009 postitettiin sukuseuran jäsenille 2.7.2009. Valitettasti tiedotelehti ei ole tavoittanut kaikkia jäseniä ja posti on palauttanut noin 5% lähtetetyistä kirjeistä taikaisin lähettäjälle, sillä jäsenrekisterissä oleva osoite oli vanhentunut. Posti on ilmoittanut, että henkilö on joko "muuttanut" tai "tuntematon". Myös muutamia suoraan Rovaniemen Alakorkaloon, Niskanperälle, Hirvaalle, Rautiosaarelle ja Paavalniemelle jaetuista ei voitu toimittaa postilaatikoon, sillä ko. osoiteessa postilaatikon nimitietojen perusteella ei enää asunut ko. henkilöitä.

Tuntemattomien ja muuttaneiden henkilöiden nimi ja osoitetiedot on poistettu jäsenrekisteristä, jottemme lähetä tai jaa enää tiedotelehteä tai muita jäsentiedotteita vanhaan osoitteeseen.

Mikäli haluat saada jatkossa tiedotelehden ja jäsenmaksukirjeen postitse tai suoraan kotiisi jaettuna, ilmoita muuttunut osoitetieto jäsenrekisterin ylläpitäjälle. Tiedot voi ilmoittaa suoraan internetissä tai sähköpostilla. Lisätietoa jäsenyydestä ja osoitteenmuutoksesta >>

Tervesin

Pertti Heikkilä