Sukuviirin suunnittelu

Sukuseuran hallitus on päättänyt keväällä ja kesällä 2007 pitämissään kokouksessa käynnistää sukuviirin suunnittelun. Sukuviirin suunnitteluun voi osallistua kaikki halukkaat. Sukuviirissä tulee olla jollain tavalla esillä sukuseuran tunnukseksi suunniteltu, Heikkilän puumerkistä tyylitelty monogrammi. Monogrammin on suunnitellut Soile Pahtaja vuonna 1994 ja se on esillä myös tämän sivun vasemmassa laidassa.

Ehdotukset tulee toimittaa sukuseuran hallitukselle syksyn 2007 aikana. Ehdotuksessa tulee olla myös selvitys viirin aiheesta ja miten se liittyy sukuun.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot >>>

Sukuseuran hallitus päättää esitetyistä sukuviirivaihtoehdoista valittavan sukuviirin. Tavoitteena on, että viiri on valmis seuraavaan sukujuhlaan eli kesään 2009 mennessä.

Päivitetty 04.11.2007